У Тернополі оголосили догану начальнику управління транспорту, комунікацій та зв’язку

За результатами проведеної службової перевірки за неналежну організацію інформування громадськості міста про проведення громадських слухань щодо перегляду тарифів на перевезення пасажирів автомобільним та електричним транспортом начальнику управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міської ради Ігорю Мединському оголошено догану, – про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Олег Синовець.

 

– Мединському І.Г. оголошено догану за результатами службової перевірки! Але чому тільки за неналежну організацію інформування громадськості про проведення громадських слухань щодо перегляду тарифів на перевезення?

 

А як же той факт, що начальник управління транспорту відстоюючи інтереси приватних перевізників був причетний до найвищого підняття в Україні тарифів на проїзд у громадському транспорті, що спричинило масові протести в місті? А через непрофесійні дії пана Мединського 6 та 7 листопада у місті був допущений транспортний колапс. Приватні перевізники саботували перевезення, а профільний начальник нічого не зміг вдіяти, тобто не справився з покладеними на нього обов’язками та не забезпечив функціонування громадського транспорту у місті. Жодна угода з приватними перевізниками не була розірвана та ніхто не був покараний…

 

А ще цікаво чому я дізнаюся про догану лише через інформаційний запит, а не з сайту міської ради, чи ЗМІ? Також цікаво чому інформаційний запит мені надіслали за 8 робочих днів, хоча по закону мали відповісти в 5 денний термін? Питань ще багато, – написав Олег Синовець.

 
Попередня стаття

На Тернопільщині оштрафували двох депутатів районної ради

Наступна стаття

На Тернопільщині неповнолітній вибив зуби та зламав щелепу перехожому

One Comment

    Avatar
  • ТРОН НЕ ВПАВ,ШКОДА….

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.