Житель Тернопільщини втратив кошти, зібрані на квартиру у Києві

Житель села Цигани на Тернопільщині втратив 40 тисяч гривень. Кошти чоловік збирав, аби сплатити податок за квартиру у Києві.
Слідчі встановили, на мобільний  телефон 43-річного жителя села Цигани надійшло смс-сповіщення про виграш квартири у Києві. Потерпілий одразу ж зателефонував за вказаними номерами. Чоловік, який підняв слухавку, представився менеджером національного банку з виплати нагород. Запевнив, що виграш у вигляді квартири є, але існує можливість отримати еквівалентну суму в гривнях – 750 тисяч.
Думка про великі гроші геть спантеличила селянина і той, мов зомбований, кинувся шукати кошти, які мали бути сплачені начебто в якості податку.
Три дні чоловік позичав гроші  у сусідів, друзів та знайомих та одразу пересилав їх на вказаний рахунок. При виграш при цьому нікому й словом не обмовився. Загалом витратив 40 тисяч гривень, хоча «менеджер» вимагав більшу суму.
Ейфорія, в якій перебував житель Циган, розвіялася як в дим, того ж дня, коли, вчергове набравши номер, через який спілкувався з менеджером. Чоловік почув, що це ніякий не банк, а в’язниця, і знаходиться не в Києві, а в Макіївці Донецької області і про менеджера з виплати виграшів ніхто не чув.
Відомості за даним фактом поліцейські Борщівщини  внесли до ЄРДР з правовою кваліфікацією – частина 1 статті 190 ККУ. Відділ комунікації поліції в терноТернопіль області.
Попередня стаття

28 листопада – Початок Різдвяного посту

Наступна стаття

На Тернопільщині оштрафували двох депутатів районної ради

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.