Тернопільські сім’ї запрошують до акції «Запроси дитину на свята у родину»

Благодійний Фонд “Майбутнє сиріт” проводить акцію «Запроси дитину на  свята у родину». Долучитися до заходу може кожна тернопільська родина, запросивши до себе на Новорічно-Різдвяні свята  дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. У сім’ях, які зголосяться, діти проживатимуть з 24 грудня 2018р. до  14 січня 2019 р.

 

Аби допомогти дитині відчути домашній затишок і атмосферу свята, родині необхідно попередньо зареєструватися в службі у справах неповнолітніх та дітей Тернопільської міської ради, заповнити анкету та подати такі документи:

  • заяву (із зазначенням фактичного місця проживання і контактних номерів телефону);
  • копію паспортів;
  • довідки про те, що кандидати не перебувають на обліку у лікаря-психіатра і нарколога;
  • довідку про наявність чи відсутність судимості;
  • акт обстеження умов проживання із зазначенням наявності умов проживання для дитини шкільного віку.

 

Реєстрація триває до 20 грудня 2018 р.

 

Детальну інформацію про проведення акції можна отримати в службі у справах неповнолітніх та дітей за адресою: м.Тернопіль, бульв. Шевченка, 1, тел. 404183, 404165. Прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Попередня стаття

Почаївська Лавра знов у складі заповідника

Наступна стаття

Тернопільська дитяча хорова студія «Фантазія» здобула чергову перемогу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.