На Тернопільщині на вихідні прогнозують до 15 градусів морозу

З 29 листопада по 2 грудня Укргідрометцентр прогнозує на Тернопільщині до 15 градусів морозу та ожеледицю. Погода на вихідних буде хмарною з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південно-східний, вночі 3 – 8 м/с, вдень 9 – 14 м/с. Температура повітря вночі 10 – 15 морозу, вдень 4 – 9 морозу.

 

У цей період пішоходам радять не поспішати, бути уважними на тротуарі та обходити металеві кришки люків. Пішоходам слід взяти до уваги й те, що автомобіль, який рухається дорогою, може занести на пішохідну зону. Гальмівний шлях на слизькій дорозі збільшується в 4-5 разів.

 

Водіїв транспортних засобів закликають при можливості утриматись від поїздок по місту та не паркувати автівок на узбіччі, щоб не перешкоджати роботі спецтехніки. КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

Попередня стаття

Причину пожежі на Текстильній,16 у Тернополі встановить експертиза

Наступна стаття

У Тернополі на 4 підпільних АЗС вилучили обладнання і палива майже на 4 мільйони

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.