Причину пожежі на Текстильній,16 у Тернополі встановить експертиза

28 листопада у Тернополі згоріла квартира в одній з багатоповерхівок на вулиці Текстильна,16. До лікарні з інгаляційним отруєнням димом та продуктами горіння госпіталізували 1-річну дівчинку з сусіднього помешкання. Потрапив до медзакладу і сам власник помешкання. Коли він відкрив вікно, пожежа розгорілася по всій кімнаті і чоловікові не було куди тікати, тому той вискочив з третього поверху. У нього медики констатували переломи двох кісток стоп та травму живота. У зв’язку з цим у поліції відкрили та розслідують кримінальне провадження за статтею “Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки”.

 

За попередньою інформацією загорання могло спровокувати замикання електропроводів. Ймовірно, що власники помешкання залишили увімкненим в розетку ноутбук. Проте остаточна причина пожежі буде відома після експертизи. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Відео з місця події Ви можете переглянути у матеріалі Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”.

Попередня стаття

На Бережанщині чоловік втратив пам’ять і просить допомоги

Наступна стаття

На Тернопільщині на вихідні прогнозують до 15 градусів морозу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.