У Тернополі на 4 підпільних АЗС вилучили обладнання і палива майже на 4 мільйони

У Тернополі на 4 нелегальних АЗС вилучили незаконного обладнання та палива на суму 3 мільйони 850 тисяч гривень. Проведено 5 санкціонованих судом обшуків: на 2 стаціонарних підпільних автозаправних станціях, 2 «мобільних» АЗС та 1 обшук вантажного автомобіля (автоцистерни), якою здійснювалась доставка пального до вказаних АЗС.

 

З незаконного обігу правоохоронці вилучили 42 тисячі 510 літрів дизельного палива, сідловий тягач з автоцистерною ємкістю 38 тисяч літрів, 2 вантажних фургони, обладнані як «мобільні» АЗС, устаткування 4 нелегальних автозаправних станцій.

 

Триває досудове розслідування за ч.3 ст.204 КК України стосовно тернополянина, який організував збут партій паливо-мастильних матеріалів на території області через мережу із 4 вищевказаних автозаправних станцій. Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині на вихідні прогнозують до 15 градусів морозу

Наступна стаття

Україна заборонила в’їзд чоловікам-росіянам віком від 16 до 60 років (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.