У Збаражі відкрили інклюзивно-ресурсний центр для дітей

У Збаражі на базі місцевої школи №1 відкрили інклюзивно-ресурсний центр. Навчатимуться у закладі більше 30 дітей. Це вже десятий такий заклад на Тернопільщині. Загалом в області цьогоріч планують відкрити 17 інклюзивно-ресурсних центрів. На облаштування десятого центру спрямували більше 160 тисяч гривень.

 

Унікальність Збаразького інклюзивно-ресурсного центру полягає в тому, що тут можуть перебувати діти, на яких багато років ніхто не звертав увагу. Перш за все – з точки зору умов їхнього навчання. В Тернопільській області є понад 13 тисяч дітей з особливими освітніми потребами, у Збаразькому районі їх – більше двохсот, – йдеться у повідомленні на сайті Тернопільської облдержадміністрації.

Попередня стаття

Тернопільські «євробляхарі» готують документи, аби розмитнити автівки (Відео)

Наступна стаття

Юлія Тимошенко представила комплексну програму змін країни (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.