Україна заборонила в’їзд чоловікам-росіянам віком від 16 до 60 років (Відео)

Україна ввела обмеження щодо в’їзду чоловіків-росіян віком від 16 до 60. Рішення прийняте, аби унеможливити спроби РФ формувати в Україні загони “приватних” армій, які насправді є представниками Збройних Сил РФ. Обмеження запровадили також й для того, щоб не дати росіянам здійснити в Україні ті операції, які вони планували ще у 2014 році, – йдеться у повідомленні на сторінці Президента України Петра Порошенка у Фейсбук. Глава держави запропонував посилити вимоги до реєстрації, особливо в областях, в яких введено воєнний стан, щодо громадян РФ.

 

Також під час наради щодо посилення обороноздатності Петро Порошенко наказав головам ОДА регіонів, у яких проживають родини полонених моряків, взяти під контроль допомогу цим родинам.

 

– Наголошую, жодної цивільної людини запровадження воєнного стану не торкнеться! Разом з тим ми скористаємося можливостями, які надає воєнний стан, для посилення можливостей ЗСУ для відсічі російської агресії, – зазначив Президент України.

Попередня стаття

У Тернополі на 4 підпільних АЗС вилучили обладнання і палива майже на 4 мільйони

Наступна стаття

Курсанти Інституту ВМС звернулися до полонених росіянами українських моряків (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.