Через таксі, яке не приїхало, чортківчанці довелося пройти в мороз 14 кілометрів

На Чортківщині донька замовила мамі по телефону таксі. Диспетчер відповіла, що водій виїхав. Прочекавши автомобіль півгодини, жінка зателефонувала у службу знову. Диспетчер повідомила, що водій виїхав, проте таксі так і не приїхало. Про прикрий випадок, який трапився з мамою, у мережі Фейсбук написала Оля Погрібна.

 

– Про наболіле!!! Звертаюсь до керівництва таксі “Круїз”, набирайте на роботу компетентних диспетчерів, які вміють і найголовніше хочуть виконувати свою роботу! Сьогодні о 8:53 зателефонувала на базу, щоб викликати таксі для мами, а о 8:55 вона вже чекала на вулиці. До 9:23 таксі так і не було, телефоную на базу, мені кажуть, що таксі дали, але його так і немає. Через 5 хв. телефоную ще раз, прошу номер таксіста, на що мені кажуть, що не можуть дати, бо в них все через комп’ютери і вони не знають як це зробити. В кінцевому результаті моя мама прочекавши на таксі 40 хв.не встигає на автобус і змушена їхати іншим, а потім ще 14 км йти пішки в мороз і з сумкою. Тому якщо хочете вчасно добратись до місця призначення, не вткликайте таксі “Круїз”!!!, – написала Оля Погрібна.

 

Оля Погрібна додала, окрім того, що мама прочекала таксі півгодини на вулиці в мороз, то їй ще й довелося йти пішли. Через те, що транспорт так і не приїхав, жінка запізнилася на автобус, а інший в їхнє село не їздить. Відтак, людині довелося пройти 14 кілометрів пішки в мороз, аби дістатися потрібного місця.

Попередня стаття

Відзавтра на Тернопільщині запрацює відеофіксація порушень ПДР (Карта розташування)

Наступна стаття

На Тернопільщині водій маршрутки врятував життя своєму пасажиру

One Comment

    Avatar
  • Абсурд!!!!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.