Тернополянин сів за кермо, перебуваючи під дією наркотиків

1 грудня близько 4:45 години ранку по вулиці Вояків дивізії «Галичина» патрульні зупинили автомобіль VOLVO V40, за кермом якого перебував 18-річний водій. Увагу патрульних до транспорту привернули механічні пошкодження, які могли свідчити про причетність керманича до вчинення дорожньо-транспортної пригоди.

 

Під час перевірки документів та при спілкуванні з власником транспорту з’ясувалося, що у нього немає посвідчення водія відповідної категорії. Окрім того, патрульні помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння: виражене тремтіння пальців рук, розширені зіниці, які не реагують на світло, поведінка, що не відповідає обстановці. Також, під час поверхневої перевірки автомобіля, інспектори виявили поліетиленовий згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, що зовні схожа на наркотичну.

 

Від проходження медичного огляду хлопець відмовився в присутності двох свідків. 

 

За водіння транспортом у у стані сп’яніння інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння) та викликали слідчих для проведення подальших процесуальних дій. Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині водій маршрутки врятував життя своєму пасажиру

Наступна стаття

Заборона на в’їзд в Україну: за добу прикордонники “завернули” 100 росіян

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.