Відзавтра на Тернопільщині запрацює відеофіксація порушень ПДР (Карта розташування)

З понеділка, 3 грудня 2018 року, на дорозі міжнародного значення М – 09 «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» запрацює відеофіксація порушень ПДР. Швидкість автотранспорту інспектори фіксуватимуть за допомогою лазерного приладу TruCAM. Спостереження вестимуть виключно з узбіччя дороги, де буде припаркований службовий автомобіль з включеними проблисковими маяками синього кольору.

 

Про відеофіксацію водіїв повідомлятимуть встановлені дорожні знаки 5.70:
➡️0+110 м (в напрямку м. Львів);

➡️16 км+070 м (в напрямку м.Львів);

➡️18 км+200 м (в напрямку м.Тернопіль);

➡️32км+150 м (в напрямку м. Львів);

➡️34 км+500 м (в напрямку м.Тернопіль)

 

У перший день патрульні проводитимуть профілактичні бесіди і нагадуватимуть водіям про швидкісний режим. Уже з наступного дня за порушення правил – штрафуватимуть.

 

Згідно частини 1 статті 122 КУпАП – перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше як на 20 км/год – тягне за собою штраф у розмірі 255 гривень; Згідно частини 3 статті 122 КУпАП – перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше як на 50 км/год – тягне за собою накладення штрафу у розмірі 510 гривень. Патрульна поліція Тернопільської області.

 

Попередня стаття

Жителів Тернопільщини просять перевірити свій ВІЛ-статус

Наступна стаття

Через таксі, яке не приїхало, чортківчанці довелося пройти в мороз 14 кілометрів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.