19 грудня на Театральному майдані урочисто засвітять головну ялинку Тернополя

У Тернополі на Театральному майдані триває підготовка до проведення у місті Новорічно-Різдвяних свят. Коумнальники приступили до встановлення головної новорічної ялинки. Також продовжують  облаштовувати 40-метрову ковзанку та атракціони.

 

Наразі уже встановлений металевий каркас ялинки, висотою 18,5 м, до якого працівники комунальних служб розпочали прикріплювати гілки, після чого прикрашатимуть їх новорічними іграшками та 3D-ілюмінацією. Встановлюють новорічне освітлення фонтанів та вулиць міста.

 

Цього року для новорічної красуні придбали декілька нових гілок та елементів декору, а також додаткові святкові ілюмінації, які будуть прикрашати Театральну площу та вул. Валову.

 

Урочисте засвічення вогнів головної ялинки міста відбудеться 19 грудня на Театральному майдані. Прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

У Тернополі з наступного року здорожчають цигарки

Наступна стаття

TruCam на дорогах Тернопільщини. Водії платять перші штрафи (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.