На Борщівщині розшукують вбивцю чоловіка (Фото)

На Тернопільщині правоохоронці розшукують 36-річного жителя Борщова Сергія Олеговича Черлянцева. Чоловіка підозрюють у вбивстві людини.

 

Підозрюваний, 2 грудня завдав знайомому важкі тілесні ушкодження. Від отриманих травм потерпілий помер. Про злочин у поліцію повідомила жителька Борщова, яка на момент вбивства перебувала у будинку.

 

За словами поліціантів, підозрюваний впродовж кількох днів вживав спиртні напої та приймав цілодобово гостей. Другого грудня до нього прийшло ще двоє знайомих. Він, гості, а також колишня дружина та подруга сіли за стіл. В якийсь момент між учасниками застілля виник конфлікт.

 

Господар помешкання почав наносити тілесні ушкодження двом чоловікам. Одному з потерпілих вдалося втекти. Закрилися в сусідній кімнаті і жінки. А от ще одному гостю перепало найбільше. Підозрюваний бив його руками та ногами поки той не втратив свідомість. Один з ударів в область голови став летальним.

 

Після скоєного підозрюваний втік. Його оголосили в розшук. Чоловік був одягнений в спортивну шапку сірого кольору, в коротку чорну балонову куртку, спортивні темні штани та кросівки.

 

Якщо комусь відоме місце перебування розшукуваного, прохання повідомляти за номерами телефонів: (03541) 2-12-45, (068)011-44-68 або на лінію “102”. Анонімність гарантується. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Через перебої з електрикою у Тернополі зупинилися тролейбуси

Наступна стаття

У тернопільському барі пограбували жінку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.