Тернополян запрошують до участі в благодійній акції “Миколай про тебе не забуде”

Благодійна Акція «Миколай про тебе не забуде» відбувається у місті Тернополі 14 років поспіль. Основна мета – подарувати радість у казкову ніч Миколая дітям, які цього потребують. Це – діти з малозабезпечених та багатодітних сімей. Вони, як ніхто, у цю ніч чекають на подарунки від Святого Миколая, – йдеться на сторінці “Св.Миколай Тернопіль”.

 

Акція передбачає попередній збір складників подарунків: солодощі, канцтовари, засоби особистої гігієни, іграшки. Розпочнеться захід 10 грудня і триватиме до 18 грудня з 15:00 до 19:30 години. Також щонеділі, починаючи з 25 листопада, відбуватиметься продаж пряників на парафіях Тернополя. 

 

Напередодні свята помічники Святого Миколая формують подарунки, які 18 грудня потрапляють до рук діток, які чекають на них. Приєднатися до доброї справи може кожен із нас. 

 

Адреса: м. Тернопіль, вулиця Лучаківського,5а храм Св.СвмЧ. Йосафата. Телефон: 068-242-09-89.

Попередня стаття

В Тернополі у перші дні зими з’явилася веселка

Наступна стаття

Через перебої з електрикою у Тернополі зупинилися тролейбуси

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.