На Тернопільщині передбачають дуже складні погодні умови

Проект TERNOPILTIME

Упродовж доби погодні умови на Тернопільщині суттєво ускладняться, – попереджають метеорологи. По всій території регіону передбачають опади у вигляді мокрого снігу та дощу, на дорогах утворюватиметься ожеледиця. Також жителям краю дошкулятиме штормовий вітер і та магнітні бурі.

«На Тернопільщині передбачається хмарна погода. Впродовж дня спостерігатимуться опади у вигляді снігу з дощем, на дорогах може утворюватися ожеледиця. Температура повітря коливатиметься від незначного мінуса до незначного плюса», – повідомила метеоролог Оксана Озимків.

За попередніми прогнозами народного синоптика Наталки Діденко, 5-го грудня, у середу, в Україні внаслідок впливу атмосферного фронту суттєво ускладняться погодні умови. Внаслідок перепадів температурних показників, утворюватиметься ожеледиця та бурульки. А вночі та вранці можливі тумани.

«Тумани, ожеледиця – особлива небезпека для водіїв! Опади у вигляді дощу та мокрого снігу принесе завтра атмосферний фронт. Штормовий північно-західний вітер ймовірний на Заході України. Температура повітря найближчої ночі від 3 тепла до 4 морозу, завтра близько нуля до -3 градусів», – зазначила Наталка Діденко.

Синоптики попереджають: активізація магнітного поля Землі може провокувати головний біль, загальну слабкість та зниження працездатності.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

На Тернопільщині за порушення техніки безпеки судитимуть керівника комунального підприємства

Наступна стаття

5 грудня – Всесвітній день волонтерів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.