Відсьогодні у Тернополі іноземці можуть оформити біометричні посвідки на постійне проживання

Відсьогодні, з 4 грудня, Управління ДМС у Тернопільській області розпочинає прийом заяв від іноземців та осіб без громадянства на оформлення посвідок на постійне проживання із вмонтованим електронним носієм.

 

Щоб отримати послугу, іноземцеві необхідно зібрати документи, перелік яких, до речі, не змінився, та прийти в Управління ДМС у Тернопільській області або Паспортний сервіс не пізніше, ніж за 15 робочих днів до закінчення строку законного перебування в Україні. Процедура подання документів для оформлення посвідки тепер включатиме сканування відбитків пальців, фотографування та збереження відцифрованого підпису особи. 

 

Вартість оформлення та обміну посвідки на постійне проживання сукупно складає 544 грн. і видається вона строком на 10 років. Посвідка на постійне проживання без безконтактного електронного носія підлягає обміну у зв’язку із досягненням 25-річного та 45-річного віку.

 

Нагадаємо, з вересня нові посвідки вже отримують іноземці, які мають підстави на тимчасове проживання, – повідомляє Управління ДМС у Тернопільській області.

Попередня стаття

На Тернопільщині збільшилася кількість випадків ВІЛ-інфекції

Наступна стаття

Двоє братів з Теребовлянщини серед білого дня пограбували тернополянина

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.