Добро без меж: у Тернополі для дітей збирають подарунки

Тернополян запрошують долучитися до благодійної акції #DoroBeZмеж, яка відбудеться 14 грудня у ТРЦ Подоляни. Основна мета заходу – подарувати радість у казкову ніч Миколая дітям, які цього потребують.

 

Для гостей та учасників акції з концертом виступатимуть талановиті діти. Відбудеться продаж солодощів та речей, за виручені кошти від якого придбають подарунки для дітей. Окрім цього, усі бажаючі можуть принести цукерки, солодощі власного приготування, одяг, фрукти, іграшки, подарунки. Збір триватиме до 18 грудня.

 

Розпочнеться дійство о 17:00 годині. Тож, якщо ви художник, візажист, перукар,майстер народної творчості, фотограф, чи просто людина, яка хоче зробити добру справу, то долучайтеся.

 

Всі деталі в пп та за номером 0978648239-Лілія.

 

Добро, яке ти робиш від серця, ти робиш завжди собі. (Л.Толстой)

Попередня стаття

На Тернопільщині поліціанти розшукали та затримали підозрюваного у вбивстві

Наступна стаття

За добу у тернопільських маршрутках постраждали три жінки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.