На Тернопільщині мама двох маленьких дітей потребує термінової допомоги

У Тернополі збирають кошти на лікування Юлії Шафранської Юлії. Онкологічне захворювання у тернополянки виявили минулого року на 17-му тижні вагітності. Завдяки медикам Юлії вдалося виносити і народити здорову дитину, а також позбутися пухлини. Проте молодій мамі знову необхідне термінове лікування. Хвороба повернулася та прогресує.

 

Аналізи крові, який Юлія здала нещодавно, показали наявність рецедиву захворювання, метастазів по куксі та справа в тазу. Окрім того, спостерігається ускладнення основного захворювання – правобічного уретерогідронефрозу, вторинна анемія, лімфостаз правої нирки, тромбоз підшкірних гомілкових вен правої нирки та хоріонепітеліома (злоякісна пухлина). Попереду у Юлії довготривале лікування, яке потребує чимало коштів.

 

Для подолання хвороби мамі однорічної донечки та 9-річного синочка необхідна велика сума коштів. Рідні та друзі Юлії звертаються за допомогою до небайдужих людей.

 

 

Реквізити для переказу коштів:

Картка Приватбанку: 5168 7573 2018 4718

Шафранська Юлія Ігорівна

Попередня стаття

У Заліщицькому районі більше 30 школярів захворіли на кір

Наступна стаття

На Буччачині з лісу “зникли” 82 дерева, відповідатиме лісник

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.