За добу у тернопільських маршрутках постраждали три жінки

Впродовж минулої доби у поліцію звернулися троє тернополянок. Жінок пограбували у маршрутках. Загальна сума завданих збитків становить майже 26 тисяч гривень.

 

Кожна із постраждалих жінок їхала у громадському транспорті і не помітила, як з їх сумок поцупили майно. Зокрема, у 24-річної тернополянки викрали дорогий телефон та планшет. У 52-річної жінки злодій витягнув гаманець, в якому було 1400 гривень. У мешканки села Драганівка Тернопільського району після проїзду у маршрутці зникло 400 гривень.

 

Двоє із потерпілих вказали, що біля них крутився невідомий чоловік з дитиною  і він може бути причетний до протиправного. Підозрюваному на вигляд 30 років,  зріст близько 170 см, середньої статури, обличчя смугляве. Був одягнутий у чорну куртку та сіру шапку. Разом із ним був хлопчик на вигляд 7-8 років.

 

Якщо ви маєте інформацію, яка допоможе у розкритті злочинів, правоохоронці просять повідомляти за номером у Тернополі 27-11-70 або на лінію “102″. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Добро без меж: у Тернополі для дітей збирають подарунки

Наступна стаття

У Заліщицькому районі більше 30 школярів захворіли на кір

One Comment

    Avatar
  • Ром. Або просто циган. Хтось ще буде захищати цю нечисть? Цих тварин?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.