Поблизу Смиківців ДТП: пошкоджено поліцейське авто (Фото)

 

На автошляху Тернопіль-Хмельницький трапилася аварія. Від удару дві легківки винесло на узбіччя. На місці події працюють спецслужби. За кермом Citroen їхала жінка в сторону Хмельницька. Розповідає, у неї в’їхала поліцейська машина.

 

-Він розвертався і підрізав моє авто, – каже жінка.

 

За словами очевидців поліцейського забрала швидка допомога, кажуть, водій був у нетверезому стані. У патрульній поліції ДТП не коментують. За словами начальника відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергія Крети попередньо встановлено, що водії транспортних засобів були тверезі.

На місці події журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР. Деталі згодом.

 

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині пропала 14-річна школярка

Наступна стаття

Тернопіль долучився до флешмобу на підтримку затриманих українських моряків

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.