У Борщеві провели флешмоб на підтримку затриманих українських моряків (Відео)


У Борщеві з нагоди Міжнародної акції “ЗВІЛЬНИТИ УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ МОРЯКІВ” працівники органів місцевого самоврядування провели флешмоб. На знак підтримки українських моряків із суден «Бердянськ», «Нікополь» та «Яна Капу», яких 23 листопада захопили в полон російські прикордонники у Керченській протоці, вони підняли прапор ВМС України.

 


«Підняттям прапору ми висловлюємо підтримку нашим героїчним морякам, яких у нейтральних водах підступно атакував та полонив агресор “Росії”. Ми віримо, що справедливість запанує і наші хлопці повернуться на Батьківщину до своїх сімей», – зазначив Борщівський 
міський голова Іван Кобилянський.

 

Прапор на флагштоці буде знаходитися до моменту звільнення наших моряків.

Попередня стаття

При Марійському духовному центрі в Зарваниці виготовлятимуть йогурти

Наступна стаття

У Тернополі п’яний чоловік розбив скло в чужому автомобілі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.