У Тернополі п’яний чоловік розбив скло в чужому автомобілі

У Тернополі на вулиці Над Яром правоохоронці затримали 35-річного чоловіка. Зловмисник в дворі будинку розбив скло припаркованого чужого транспортного засобу DAEWOO LANOS. Про злочин у поліцію повідомив свідок.

 

Прибувши на місце події, поліціанти виявили автомобіль DAEWOO з характерним пошкодженням бокового вікна. Знаючи прикмети правопорушника, поліцейські почали обходити прилеглу територію. Невдовзі побачили чоловіка, який підпадав під орієнтування.

 

Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у зловмисника інструменти: лом та ніж. Окрім того, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, поводив себе агресивно та виражався нецензурною лайкою.

 

На чоловіка поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство) та за ст. 178 КУпАП ( Перебування у п’яному вигляді у громадському місці), а також викликали слідчих для встановлення всіх обставин справи. Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

У Борщеві провели флешмоб на підтримку затриманих українських моряків (Відео)

Наступна стаття

Через пристрасть до алкоголю шумчанин скоїв злочин проти сестри

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.