Перестало битися сердце «капітана» Тернопільського озера – Тараса Парія

5 грудня, пізно увечері, перестало битися серце незмінного капітана тернопільських теплоходів – Тараса Григоровича Парія. Цей сивочолий чоловік став символом та гордістю Тернополя.

 

Тарас Парій понад 50 років був капітаном катера «Герой Танцоров», який плавав Тернопільським ставом. Саме завдяки його відданості справі та принциповості вдалося зберегти обидва теплоходи, які кожного року радують тернополян та гостей міста. Ще за життя Тараса Григоровича, у 2011-му, один із теплоходів названий на його честь – “Капітан Т. Г. Парій. Саме завдяки зусиллям пана Тараса, після понад десятка років простою, цей корабель знову почав борознити води Тернопільського ставу, – йдеться у повідомленні П «Тернопільміськелектротранс», на балансі якого перебувають катери.

 

Редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини висловлює щирі співчуття рідним та близьким Тараса Парія.

Попередня стаття

На Тернопільщині ув’язнили водія, який спричинив смерть 19-річного юнака

Наступна стаття

Українці голосують проти нарахування акцизу при розмитненні авто по закону №8487

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.