На Тернопільщині передбачають ожеледицю і дощі зі снігом

У західному регіоні метеорологи передбачають опади у вигляді дощів з мокрим снігом. Внаслідок нічних заморозків на дорогах можлива ожеледиця. За словами метеорологів, такі погодні умови утворюватимуться внаслідок активності атмосферних фронтів.

 

«Погоду визначатимуть атмосферні фронти, пов’язані із циклоном Marielou. Дощі та мокрий сніг випадатимуть у західних, північних областях та подекуди у центральній частині. Температура повітря підвищиться до відлиги. Вітер буде південно-західним, поривчастим. У неділю, 9 грудня, атмосферний фронт посунеться на схід, тому опади, відповідно, вже йтимуть на Сході, у центральній частині, на Півдні, а на Захід України почне надходити нова порція вологого повітря.
Температура повітря у неділю коливатиметься близько нуля, на Півдні та Заході +2+7 градусів
», – повідомила синоптик Наталка Діденко.

 

За прогнозами Укргідрометеоцентру, упродовж доби на Тернопільщині зберігатиметься переважно плюсова температура повітря, лише місцями вночі можливі незначні заморозки.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Тернополян попереджають про ожеледицю

Наступна стаття

Український «Щедрик» на скрипці: 20 млн. переглядів за тиждень (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.