Тернополян попереджають про ожеледицю

Через опади у вигляді дощу та низьку температуру повітря вночі, на дорогах і тротуарах міста утворилася ожеледиця.

У зв’язку з цим у Тернополі оголошено «жовтий рівень» системи оповіщення. Повідомляє Тернопіль житлово-комунальний.

 

 

Прохання до тернополян при можливості утриматися від пішохідних прогулянок містом, без потреби не виїжджати приватним транспортом на вулиці.

 

 

 

Закликаємо водіїв дотримуватися безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції на автошляхах, уникати ризикованих маневрувань і бути обачними на шляхопроводах, мостах, спусках і підйомах.

Враховуючи ожеледицю, дотримуватися правил дорожнього руху необхідно і пішоходам, зокрема  рухатися тротуарами з обережністю, переходите вулицю лише в установлених для цього місцях.

Попередня стаття

Де і в яку ціну: у Тернополі стартує продаж живих ялинок

Наступна стаття

            На Тернопільщині передбачають ожеледицю і дощі зі снігом

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.