На Різдвяні свята українцям презентують сімейну комедію”Пригоди S Миколая” (Відео)

Цього року Різдвяні свята розпочнуться з української сімейної комедії “Пригоди S Миколая”. Весела історія про те, що дива можуть змінити життя на краще. Стрічка виходить на екрани вже наступного тижня.

 

Приємно, що зараз глядач може обрати українське кіно будь-якого жанру – адже цього року в Україні знімаються десятки фільмів. Більшість з них – за підтримки держави. Наприклад, на створення комедії “Пригоди S Миколая2 Уряд виділив близько 23 млн грн.

 

Сценаристи обіцяють, що у фільмі буде багато магії і гумору. Та головне – настрій справжнього свята. Прекрасний варіант, як провести час разом з родиною, – йдеться у повідомленні на сторінці Прем’єр-міністра України Volodymyr Groysman.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині зупинили водія-антирекордсмена зі швидкості на трасі

Наступна стаття

На Тернопільщині ув’язнили інформатора ЛНР і ДНР

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.