На Тернопільщині лютуватиме активний циклон з півдня

Упродовж доби до України увірветься активний циклон південного походження, – попереджають метеорологи. Відтак уже з одинадцятого грудня на Тернопільщині передбачають ускладнення погодних умов.

«Очікується дощ, місцями з мокрим снігом, можливі сильні опади, посилення північно-західного вітру до штормового. Під час мокрого снігу передбачається налипання мокрого снігу, на дорогах – ожеледиця, снігова каша, калюжі. «Температура повітря коливатиметься поблизу нуля. 12-го грудня циклон охопить негодою більшість України», – повідомила синоптик Наталка Діденко.

За попередніми прогнозами метеорологів, зі середини грудня на Тернопільщині суттєво похолоднішає. По всій території регіону очікуються значні заморозки. «Похолодання, яке трохи підсушить дороги та повітря, прийде в Україну орієнтовно з 15 грудня, з суботи. Погода тижня буде вкрай нестабільною, тому не лякайтеся можливих мігреней, стрибків артеріального тиску та іншого фізичного дискомфорту – осінь не хоче відступати, зима хоче вже на трон. Поки вони тицятимуть таким чином одна одній дулі, якраз час зайнятися профілактикою свого здоров`я», – додає Наталка Діденко.

Різкі перепади погодних умов на Тернопільщині, можуть негативно позначатися на самопочутті та здоров’ї жителів краю, – попереджають фахівці. Відтак жителям краю радять берегти своє здоров’я.

Вікторія Неборак

 

 

Попередня стаття

Вулицю у Тернополі затопило, бо міняють труби (Відео)

Наступна стаття

КП “Тернопільводоканал” боргує: з 20 грудня тернополянам можуть обежити подачу води

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.