Українська музика та жодних негативних новин: УХ-радіо святкує 20-річчя (Відео)


 

Жити на повну. Жити у ритмі  УХ. Вже двадцять років поспіль тернополяни прокидаються і засинають разом з улюбленим 101.1 FM. Позитивними емоціями УХ-радіо заряджає у ранковому шоу «Одна на двох». А завдяки якісній українській музиці цей заряд підтримують цілодобово. Творити хіти почали навіть радіоведучі. Імпровізують у перерві між прямим ефірами.

 

 

Щоб настрій слухачів був добрим впродовж дня, тут  не розповідають поганих новин та намагаються у всьому віднайти позитив. Хоча зізнаються, інколи це зробити – дуже складно.

 

 

– Довкола нас багато негативу, але наші слухачі хочуть чути щось приємне. Тож ми намагаємося фільтрувати погані новини та інформувати лише про хороше, – каже журналістка УХ-радіо Галина Славська.

 

 

Гарні емоції  дарують зіркові гості. За 20 років у студії УХ-радіо побували сотні знаменитостей. Приїжджаючи до Тернополя з новим концертом артисти  приходять сюди мов до рідних. А ще на Ух-радіо неабияк цінують слухачів, адже щоразу, в прямому ефірі,  дарують квитки на концерт.

 

 

Радіоведучі зізнаються, слухач вибагливий. Тернопооняи знають що вони хочуть чути, але ухрадівці навчилися їм догоджати. Бо перед кожним ефіром багатогодинна клопітка робота, пошук цікавих тем та гостей. Тут реагують на кожен ваш дзвінок та зауваження. Бо люблять та поважають свого слухача.

 

 

Слухач УХ радіо 25+. Тобто це вже свідомі люди, які мають сформований смак. А ще дуже приємно, коли люди нам пишуть, що прийшовши з церкви включають 101.1 FM, – розповідає радіоведуча Ух-радіо Світлана Філіппова.

 

 

Та найважливіше, що кожен хто співпрацює та слухає Ух-радіо допомагає творити нашу історію. Адже підтримує «Своє. Українське. Рідне».

 

 

– Всі хто з нами співпрацює, це не просто рекламодавці, які будують свій бізнес. Це свідомі люди, які розуміють, що дають рекламу на УХ-радіо, вони підтримують українську пісню, розвиток української культури. Вони підтримують розвиток України, – наголошує керівником рекламного відділу УХ-радіо  Анна Лазорко.

 

До ювілею ухрадівці готують багато сюрпризів. Які вже починають мовити в ефірі. Тому прокинувшись не забудьте включити 101.1 фм, аби не пропустити найцікавіше

 

Попередня стаття

На Гусятинщині жінка встромила ножа у груди співмешканця

Наступна стаття

У Словенії тернопільський бус потрапив у смертельну ДТП (ФОТО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.