Тернополяни хочуть, щоб одну із вулиць міста назвали на честь Андрія Пушкаря

Тернополяни голосують за те, щоб одну із вулиць Тернополя назвали на честь світового чемпіона Андрія Пушкаря. Спортсмен родом із Кременеччини. Андрій Пушкар займався армспортом, неодноразово виграв світові змагання, визнаний найсильнішою людиною світу. 14 листопада видатний спортсмен трагічно загинув. Автомобіль, у якому їхав Андрій Пушкар, зіштовхнувся з вантажівкою.

 

Аби вшанувати пам’ять світового чемпіона, який прославляв Тернопільщину, Олег Філь запропонував назвати на честь Андрія Пушкаря одну із вулиць Тернополя. Відповідну петицію автор розмістив на сайті Тернопільської міської ради.

 

“Прошу вшанувати Андрія Анатолійовича який усе своє життя прославляв наш край. У якого було багато пропозицій переїхати на ПМЖ у іншу краіну але який казав ” – Мені добре в Україні. В мене тут багато друзів, я живу тут. Не знаю, напевне, я патріот. Однак жити я хочу лише в цій країні ” . Який надихав молодь на здоровий спосіб життя і його відео з виступами на міжнародних змаганнях на YouTube досих пір мотивують і будуть прикладом для багатьох людей .І як що колись будуть міжнародні турніри по ARMFIGHTу у нас у місті на його честь.Щоб люди бачили як його поважали поважають і продовжують поважати.Думаю такий турнір був би йому великою подякою . Ви собі не уявляєте скількиб людей приїхало на цей турнір щоб вшанувати його Імя”, – йдеться у петиції Олега Філя.

 

Проголосувати за петицію можна ТУТ.

Попередня стаття

Через заміну електроопори у Тернополі затор

Наступна стаття

Тернополяни скаржаться на забруднену воду у кранах

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.