У Тернополі чоловік бере гроші на будматеріали і зникає

Тернополянка Юлія Тіщенко попереджеє краян про афериста, від дії якого сама ж постраждала. Дівчина зазначає, що чоловік представляється майстром з ремонту квартир. Оглянувши помешкання, від власників отримує кошти на придбання будматеріалів. Проте, після певного часу знаходить причини, аби покинути квартиру та зникає разом з всіма грішми, отриманими від людей.

 

“Увага афесрист!! Людина яка типу “робить ремонти” взяв гроші за ремонт за вікна за матеріали на стіни, та й ще типу “позичив на власні потреби” поставив в квартирі пару плиток “абияк” і почав шукати відмазка, що не може прийти і доробити, і змився з усіма грошима на матеріали. Обережно не видіться на його розмови про шикарний ремонт, а то буде таке і з вами!!!!!!!”, – написала Юлія Тіщенко та додала фото.

 

У коментарях під постом люди зазначають, що знають цього чоловіка та додають, що “працює” він не сам, а з товаришем. Також тернополяни повідомляють, що випадки крадіжки та втечі зі сторони розшукуваного – неодноразові.

 

“Так останнім часом він і в бригаді де працював вкрав гроші і пропав,якщо когось цікавить де він проживає звертайсь знаю адрес”, – написав Олександр Голочинський. 

“Та його адресу напевно пів Тернополя вже знає. Маму шкода , їй прийдеться знов за нього розхльобуватись.”, – додала Ната Ната.

Попередня стаття

Струс мозку та поламані ребра: на Тернопільщині побилися священики (ВІДЕО)

Наступна стаття

У Тернополі законність продажу ялинок перевірятимуть поліціанти

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.