Вихованців «Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів» запрошують на свято Св. Миколая

19 грудня в обласному центрі відбудеться святкування Дня Святого Миколая для вихованців комунального закладу Тернопільської міської ради «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів», на який запрошуються також усі бажаючі. 

 

Працівники Центру спільно з дітьми, які проходять у ньому реабілітацію, підготували для відвідувачів святкове дійство з віршами, танцями, піснями, іграми, музичним оркестром та звичайно ж, Святим Миколаєм.

 

Нагадаємо, КЗ «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» надає соціальні, психологічні, педагогічні та логопедичні послуги дітям з інвалідністю та дітям, які мають ризик отримати інвалідність (діти з аутизмом, гіперактивністю, ДЦП, синдромом Дауна, затримкою розумового, мовленнєвого розвитку )віком до 18 років.

 

Адреса: м. Тернопіль, вул. Коперніка, 14,  Українська гімназія імені І. Франка (актовий зал). Початок о 16:00 годині. Прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

КП “Тернопільводоканал” боргує: з 20 грудня тернополянам можуть обежити подачу води

Наступна стаття

У Тернополі на Морозенка смертельна ДТП

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.