Смертельна ДТП у Києві: тернополянин маршруткою в’їхав у вантажівку (Відео)

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на Гостомельському шосе Оболонського району Києва. Зіштовхнулися маршрутне таксі та вантажівка. У результаті аварії постраждали сім пасажирів, один з яких від отриманих травм згодом помер у лікарні.

 

Правоохоронці провели огляд місця події, поспілкувалися із водіями транспортних засобів та свідками. Встановлено, що водій маршрутки не впорався з керуванням та скоїв зіткнення із припаркованою на узбіччі вантажівкою.

 

Водія-порушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 59-річний житель Тернопільської області.

 

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватцю дорожньо-транспортної пригоди оголошено про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. Відділ комунікації поліції Києва.

Відео: Київ Оперативний

Попередня стаття

На Тернопільщині викрили нелегальну торгівлю імпортною технікою

Наступна стаття

У Тернополі обговорюють переобладнання 8 котелень (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.