У Кременці волонтери, які дбають про бійців на Сході, просять допомоги

Волонтери БФ”Наша надія Кременець” просять у всіх небайдужих про допомогу. З 25 грудня 2018 року вчерговий раз о. Андрій Любунь з волонтерами доправлятимуть передачі у зону ООС. Тож, хто має можливість може допомогти зібрати пакунки для військових. Це, зокрема, миючі засоби та засоби особистої гігієни, різні смаколики, медикаменти, носки, рукавиці та інші речі, які стануть у пригоді військовим на Сході. Якщо вважаєте за потрібне, то можна принести замість речей кошти.

 

Збір подарунків для військових триватиме до 24 грудня, речі та медикаменти потрібно приносити  в офіс волонтерів (приміщення водоканалу). Телефон для довідок – 068 70 18 642.

Попередня стаття

Глянцевий журнал Тернопільщини “City Life” запрошує на “Андріївські вечорниці”

Наступна стаття

На Тернопільщині вшанують ліквідаторів Чорнобильської катастрофи

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.