У Тернополі відкрили РАЦС нового зразка “Open Space”

У Тернополі відкрили РАЦС європейського зразка. Сучасний офіс розміщений в приміщенні Тернопільської облради на вулиці Грушевського, 8. У РАЦСі нового покоління жителі Тернопільщини зможуть отримувати усі послуги, що надають відділи ДРАЦС. Серед них: отримання свідоцтва про народження, шлюб або ж його розірвання, свідоцтва про зміну імені, повторні свідоцтва та витяги з Державного реєстру актів цивільного стану. Важливо, що за ці послуги громадяни зможуть розраховуватися банківсько карткою безпосередньо на місці.

 

Уникнути черг допомагатиме електронний термінал надання послуг, – повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

 

Загалом, впродовж останніх 11-ти місяців у Тернополі одружилися 2,5 тисячі громадян й народилися понад 3 тисячі дітей. Відтак, створення комфортних умови для отримання якісних послуг є вкрай необхідним.

Попередня стаття

За працю і добрий урожай працівники Агрохолдингу «МРІЯ» отримали нагороди (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині відкрили новий автобусний маршрут до Варшави

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.