У всіх починаннях потрібно прислухатись до громади, – сільський староста Василь Ангелюк (Відео)

Проект “Територія розвитку”

 

Василь Ангелюк знайомить журналістів із Крогульцями. Тут чоловік господарює уже 8 років. Він знає кожну вуличку, кожен будинок, кожну дірку, яку потрібно залатати. За його плечима чимало здобутків, яким можна пишатись. Та він називає їх  – роботою громади.

 

– Наш керівник відповідальний, надійний. На нього можна покластися. Він відповідає за свої слова, – каже мешканка села Крогулець Галина Сергієва.

 

Селяни показують, як змінилась церква за останні роки. Тут облаштували нові ворота та огорожу,оновили покрівлю,  а на подвір’ї встановили фігура Матері Божої. Люди кажуть, громада об’єднується для добрих справ та, аби мати гарний результат, потрібен лідер.

 

Василь Ангелюк відомий у Гусятинському районі активіст. Завдяки його позиції Копичинецьку  та Гусятинську лікарні вдалося врятувати від розформування. Медицина, на його переконання,  має бути доступної кожному українцю, тому намагається максимально розвивати й місцевий ФАП.

 

Село розвивається, кажуть жителі, бо керівник про нього дбає. А ще поміж щоденними клопотами  Василь Ангелюк знаходить час й на волонтерство.

 

– Купив бронежилет, каску. Та й взагалі, коли виникають будь які питання, я телефоную до сільського голова, – розповідає боєць АТО.

 

Пан Василь переконаний, усього в громаді можна досягнути, якщо братись до справи спільно, а для цього потрібно порозумітись. Далі, робота за планом.

 

– Проблеми громади вирішити одноосібно, чи, скажімо, з працівниками своєї сфери – нереально.  їх вирішувати потрібно тільки разом з жителями громади, якщо жителі громади дадуть добро на ту чи іншу справу – тоді все вдасться, – наголошує староста с. Крогулець Василь  Ангелюк.

 

За проханням однодумців, колег та друзів з сусідніх сіл вирішив очолити пост голови Копиченецької територіальної громади. Каже в усіх починань прислуховуватиметься до людей.

 

Вибори голови Копичинецької ОТГ відбудуться 23 грудня. Тих, хто хоче змін для громади Василь Ангелюк просить приєднуватись до команди та підтримати його на виборах.

Попередня стаття

На бульварі Д.Галицького встановлюють новорічну ялинку

Наступна стаття

У 2019-му році жителям Тернопільщини повністю монетизують субсидії

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.