Відтепер українці можуть їхати до Грузії без віз

На одну країну, куди українці можуть подорожувати без візи, стало більше. Кабмін затвердив угоду між урядом України та урядом Грузії про взаємне скасування візових вимог, – повідомляє Укрінформ.

Відповідно до угоди, громадяни України і Грузії можуть перебувати на території держави іншої сторони без віз протягом 90 днів (щороку) на підставі внутрішніх паспортів у формі картки (ID), яка містить безконтактний електронний носій.

 

Угода дає можливість зберегти і покращити вже існуючий безвізовий режим між Україною і Грузією на умовах, що встановлені положеннями існуючої угоди між Кабміном України і виконавчою владою Грузії про безвізові поїздки громадян від 31 березня 1999 року.

Попередня стаття

Щоб допомоги онкохворим дітям, у Кременці організували ярмарок

Наступна стаття

Внаслідок лобового зіткнення мікроавтобусів на Зборівщині загинула людина

2 Comments

    Avatar
  • Публікуйте новини коректно. Українці можуть вже майже 20 років їздити до Грузії без віз. Мова йде про дозвіл перетинати кордон Грузії на лише за закордонним паспортом, а й за внутрішнім паспортом нового зразка (ідентифікаційною карткою)

  • Люда
  • Відповідно до угоди, громадяни України і Грузії можуть перебувати на території держави іншої сторони без віз протягом 90 днів (щороку) на підставі внутрішніх паспортів у формі картки (ID), яка містить безконтактний електронний носій.

    Угода дає можливість зберегти і покращити вже існуючий безвізовий режим між Україною і Грузією на умовах, що встановлені положеннями існуючої угоди між Кабміном України і виконавчою владою Грузії про безвізові поїздки громадян від 31 березня 1999 року, – йдеться у статті.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.