На Підгаєччині розшукують чоловіка, який пограбував багатодітну матір

На Підгаєччині поліціанти розшукують жителя села Гнильче, якого підозрюють у крадіжці. Чоловік пограбував рідну сестру. Жінка розповіла, що брат викрав усі гроші, які вона отримала на дітей. Багатодітна мати планувала придбати подаруночки на свято Миколая, та в сховку виявилося порожньо.

 

Потерпіла повідомила, що, хоч і живуть з братом в одному будинку, та змушена ховати від нього гроші, адже горе-родич любить випити, а працювати не хоче. Злодійством чоловік займається не вперше – раніше судимий за майнові злочини.

 

В день, коли багатодітна матір отримала соціальну допомогу на дітей, брат став просити позичити йому 400 гривень. Жінка не змогла відмовити. От тоді зловмисник і підгледів, де вона ховає гроші та через деякий час викрав усю суму й зник з дому.

 

Жінка телефонувала братові, просила повернути крадене, та почувши у слухавці гучну музику, зрозуміла, що грошей їй не бачити. Поліцейські припускають, що зловмисник витрачає крадені дитячі гроші в розважальних закладах сусідньої області.

 

Кримінальне провадження розпочато за частиною 1 статті 185 ККУ. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

 

Попередня стаття

У Тернополі двоє молодих дівчат пограбували магазин одягу (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі нетверезий водій, тікаючи від патрульних, врізався в авто

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.