Тернопільщину засипатиме снігом і морозитиме

Проект TERNOPILTIME

 

 

Справжня зима господарюватиме цими вихідними на Тернопільщині. По всій території регіону метеорологи передбачають снігопади. Також поступово знижуватимуться температурні показники, оскільки загальна тенденція – до похолодання, – попереджає Укргідрометеоцентр.

«Циклон вирішив оселитися в Україні. Саме над нашою територію він стаціонує, заповнюється його низький тиск більш високим, і тому над Північчю, подекуди над центральною частиною та Заходом України ще сьогодні-завтра політає сніг. Проте загальна тенденція йде до припинення опадів та зниження температури повітря.
В атмосфери все за графіком – спочатку сніг, потім закріплення снігових уроків морозом.
Вже найближчим часом вночі в Україні -2-8 градусів, вдень -1-4 градуси. У неділю на заході опадів побільшає та дещо потепліє», – розповідає синоптик Наталка Діденко.

За попередніми прогнозами метеорологів, у другій половині грудня на Тернопільщині передбачається дещо холодніша погода. Почастішають опади, а також знизяться температурні показники.

«На наступному тижні в Україні домінуватимуть морози та суха погода, лише в західних областях випадатимуть періодично мокрий сніг та сніг. Не забувайте вимикати опалювальні пристрої, які стануть найближчим часом актуальнішими. Час товстих шапок з баламбонами – прийшов!», – долає Наталка Діденко.

Жителям краю радять подбати про теплий одяг, а також комфортне взуття, адже погода буде прохолодною, а на дорогах утворюватиметься ожеледиця.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

На Бандери збили велосипедиста (Фото)

Наступна стаття

15 грудня – День працівників суду України

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.