«Коли є гроші – справжню, коли нема – штучну», – тернополяни про вибір ялинок (Відео)

 

Новорічні свята не за горами. Частина тернополян обирає живі зелені красуні. Їх люблять за запах і створення справжньої атмосфери Нового Року і Різдва. Інші обходяться штучною ялинкою, так, кажуть, намагаються вберегти природу, їм шкода зрубаних святкових дерев. Ялинки для продажу зазвичай вирощують на спеціальних плантаціях, тому наголошують лісівники, аби люди купляти з етикетками зі штрихкодом. Ростуть зелені красуні повільно, для 1,5 м потрібно 7-10 років.

 

Тернополяни давно зважили позитивні й негативні сторони живих та штучних новорічних красунь і знають, яка ялинка прикрашатиме оселю у цей святковий період, – опитування дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

Під стіни Тернопільської ОДА люди принесли мішки з газетами (Відео)

Наступна стаття

На Лановеччині чоловіку прострелили груди і шию

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.