На Лановеччині чоловіку прострелили груди і шию

Правоохоронці Тернопільщини з’ясовують обставини, за яких житель Лановеччини отримав вогнепальне поранення. Про потерпілого у поліцію повідомила фельдшер. Лікар зазначила, що в лісі поблизу села Пахиня вона надавала першу медичну допомогу 35-річному жителю села Лопушне.

 

Прибувши на місце події, встановили, що потерпілий отримав вогнепальне поранення в область грудної клітки та шиї під час полювання.

 

Кримінальне провадження відкрили за частиною 1 статті 128 ККУ – необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Триває слідство.

Попередня стаття

«Коли є гроші – справжню, коли нема – штучну», – тернополяни про вибір ялинок (Відео)

Наступна стаття

Аби не побили – випередив: житель Борщівщини відлупцював та пограбував односельця

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.