Тернополян та гостей міста запрошують на ІІІ Всеукраїнський форум «КіноХвиля»

З 19 по 22 грудня у Тернополі відбудеться ІІІ Всеукраїнський форум «КіноХвиля» під гаслом “Відчуй своє кіно!”. Захід вміщуватиме понад двадцять локацій. Тернопільські кіномани та гості міста зможуть переглянути близько сотні кінострічок, взяти участь у майстер-класах, зустрічах з відомими акторами, зокрема, Ірмою Вітовською, режисерами, продюсерами. Також всі бажаючі спробують себе у кастингах до телевізійного серіалу “Гайдамаки”, короткометражного фільму “Течія” та до проектів Одеської кіностудії.

 

Вперше для дикторів і акторів дубляжу відбудеться кастинг від найвідомішого українського режисера дубляжу Костянтина Лінартовича. І уже традиційно, саме в Тернополі під час ІІІ Всеукраїнського форуму “КіноХвиля” підб’ють підсумки 2018-го кінороку та старт нового. Вхід на форум вільний.

 

Детальніше з програмою можна ознайомитись на офіційній стрічці «КіноХвилі» у фейсбук та у додатку.

Попередня стаття

Аби не побили – випередив: житель Борщівщини відлупцював та пограбував односельця

Наступна стаття

У Тернополі звільнення директора ТСШ №3 прокоментували в управлінні освіти і науки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.