У Тернополі жінка пограбувала подружжя

У Тернополі поліціанти затримали 23-річну місцеву жительку. Жінка пограбувала знайомих, які запросили її в гості. Йдучи з чужого помешкання тернополянка прихопила гаманець господарів.

 

Про крадіжку у поліцію повідомив 37-річний житель обласного центру. Чоловік розповів, що з його помешкання викрали гаманець, у якому були злоті, долари та гривні. У протиправному він запідозрив знайому, яка напередодні у них гостювала. За підрахунками власника, загальна вартість втраченого – майже 23 тисячі гривень.

 

Затримана у скоєному зізналася. Вкрадені гроші встигла витратити на власні потреби. За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження. Триває досудове розслідування. Відділ комунікації поліції  Тернопільської області.

Попередня стаття

В’їзд вантажівок у Тернопіль можуть обмежити

Наступна стаття

На Тернопільщині у снігових заметах застрягли швидка та рейсові автобуси

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.