У Києві відбувся Всеукраїнський молодіжний форум (Відео)


У вівторок, 11 грудня, у Києві відбувся Всеукраїнський молодіжний форум за участю лідера ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко. У заході взяли участь близько тисячі учасників – лідери студентського самоврядування, експерти з питань молодіжної політики, представники громадянського суспільства, бізнесу та міжнародні партнери.

 

Разом із великою групою фахівців лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко спільно шукала відповіді на головні виклики, що стоять перед сучасною українською молоддю. Адже основна мета форуму – це пошук всіх тих іструментів, які б дали змогу українській молоді повноцінно самореалізуватися.

Попередня стаття

Головна ялинка Тернополя засяє новорічними вогниками (Наживо)

Наступна стаття

Успіх, залежить від тих, хто поруч, – Іван Чайківський про 20 років роботи (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.