У Тернополі пожежа забрала життя 95-річного пенсіонера (Відео)


У Тернополі пожежа забрала життя. Вогонь спалахнув сьогодні близько 11:00 години в одній із квартир житлового будинку, що на вулиці Котляревського. Під час гасіння рятувальникам довелося евакуювати 7 людей.

 

Аби погасити вогонь, на місці пожежі працювали чотири одиниці техніки та 20 чоловік особового складу. Через 15 хвилин вогнеборці повністю ліквідували займання. У пошкодженому вогнем приміщенні вони виявили тіло 95-річного дідуся.

 

Також внаслідок пожежі одна людина госпіталізована. У потерпілого медики зафіксували ознаки отруєння продуктами горіння . Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 12 м.кв.

Попередня стаття

Чуттєві листи: дітки просять у Миколая здоров’я, маму і щоб з них не сміялися (Відео)

Наступна стаття

Головна ялинка Тернополя засяє новорічними вогниками (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.