Відзавтра у Тернополі зросте вартість проїзду

З 20 грудня у Тернополі зросте вартість проїзду. У тролейбусах та маршрутках діятимуть диференційовані тарифи. Дорожче платитимуть ті пасажири, які розраховуватимуться за проїзд готівкою. Зокрема, 7 гривень у маршрутці та 6 гривень у тролейбусі.

 

Для власників «Карток тернополянина» і неперсоніфікованого проїзного квитка тривалого користування проїзд у тролейбусах вартуватиме 5 гривень, у маршрутних автобусах – 6 гривень. При розрахунку банківською карткою вартість проїзду становитиме 6 та 7 гривень відповідно.

 

Відтак, підвищення торкнеться лише тих пасажирів, які користуються громадським транспортом разово і не бажають оформляти електронний проїзний чи «карту тернополянина» або туристів.  Зазначимо, що за інформацією оператора, електронні картки мають 97 % пасажирів.

Попередня стаття

19 грудня – День святого Миколая

Наступна стаття

У Тернополі чоловік і жінка обкрадають людей

3 Comments

    Avatar
  • А це справедливо, що я за “Картку тернополянина ” заплатила 57 грн., а неперсоніфікований квиток вартує 20 грн.? Де трирівнева оплата в транспорті? Чи можливо хтось мені поверне 37 грн.? І не тільки мені.

  • Avatar
  • Де справедливісь. Я 46 років працювала в Тернополі, працюю і тепер. Але я приписана в селі 10 км від Тернополя і мені картку Тернополянина не видають.Куди йдуть мої відрахування на зарплату? можливо до Америки?

  • Avatar
  • СТАЛІН ТРИМАВ людей у селі силою не видаючи їм паспорти, тим самим порушував їх права. В даний час ділять людей на своїх і чужих. б8ючи кожного по карману.- це результат децентралізації і це тільки квіточки. плоди очікуватимуть кожного попереду. ЩОСЬ за кордоном такого дуреньства не видно.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.