“Я дуже хочу жити”, – жителька Івано-Франківщини благає тернополян про допомогу

На допомогу від небайдужих очікує жителька міста Косів, що на Івано-Франківщині. На одному з місцевих сайтів жінка розмістила пост, у якому благає жителів Тернопільщини допомогти зібрати необхідні для її лікування 150 тисяч гривень. Саме стільки вартують 8 курсів хіміотерапії, які має пройти онкохвора Тетяна Максімова. “Я дуже хочу жити, у мене двоє маленьких діточок”, – написала жінка.

 

“Будь ласка , не ігноруйте це повідомлення. Прошу у вас допомоги. У мене, матері двох маленьких діточок, лікарі виявили тяжку недугу Лімфому Ходжкіна. Я дуже хочу жити !!! а для цього потрібно пройти 8 курсів хіміотерапії вартістю 150 тисяч гривень. Сама я не в змозі оплатити лікування. батьки пенсіонери. Я розумію, що зараз у кожного скрута, але як кажуть в народі: “З миру по нитці бідному буде сорочка” Прошу підтримайте мене молитовно і фінансово”, – написала Таня Максімова.

 

 

Реквізити:

5168 7427 2040 0203

Максімова Тетяна Василівна

 
Попередня стаття

Ух-радіо щодня тішить позитивними новинами (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі облаштують новий арештмайданчик

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.