Тернополяни не встигли запастись електронними квитками до подорожчання проїзду (Відео)

Від сьогодні вступили у дію нові диференційовані тарифи на проїзд у маршрутних таксі та тролейбусах. Вартість оплати за проїзд готівкою подорожчає. У маршрутних автобусах вартість проїзду для власників персоніфікованої «Карти тернополянина» та не персоніфікованого електронного проїзного складе 6 грн, при розрахунку готівкою та банківської карткою – 7 грн. У тролейбусах становитиме 5 грн, при готівковому розрахунку та розрахунку банківською карткою – 6 грн.

Зазначимо, у Тернопільській міській раді наголошують, що максимально відтягнули час, щоб всі охочі тернополяни та мешканці інших населених пунктів, які проживають у нашому місті, оформили електронні проїзні. Наразі, зазначають, понад 97 % тих, хто користується громадським транспортом Тернополя мають або «карту тернополянина», або неперсоніфікований проїзний «електронний квиток». Чи так це насправді дивіться в опитуванні “Власне бачення” Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

Відоме тернопільське радіо 12 годин в ефірі з нагоди ювілею (Наживо)

Наступна стаття

“Давай гроші або виходь”- у Тернополі пенсіонера висадили з маршрутки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.