У грудні пенсіонери не отримають пенсії за січень 2019р., лише за грудень, – Мінсоцполітики України

Інформація про виплату пенсій за грудень 2018 року та січень 2019-го одним платежем є не достовірною, – повідомляє Міністерство соціальної політики України.

 

“Днями деякі засоби масової інформації поширили не правдиву інформацію про те, що  в грудні виплачуватимуться пенсії за грудень нинішнього й  січень наступного року одним платежем. ЗМІ, котрі поширили цю «новину», посилаються на проект постанови, що перебуває на розгляді в Кабінеті Міністрів України  «Про внесення змін до бюджету Пенсійного Фонду України на 2018 рік» для забезпечення фінансування виплат у грудні поточного року. Однак цим проектом не передбачено  авансування виплат за січень 2019 року.

 

Таким чином, у грудні буде здійснено виплату пенсій за грудень, а за січень – у січні 2019 року. Просимо ЗМІ не розповсюджувати не перевірену й офіційно не підтверджену інформацію.”, – йдеться у повідомленні Міністерства соціальної політики України.

 

Зазначимо, досі кожного року деякі пенсіонери отримували дві пенсії у грудні – за грудень поточного року та за січень наступного року.

Попередня стаття

Утеплювати житлові будинки можна без дозвільних документів

Наступна стаття

До кінця року всі тернопільські вчителі та лікарі отримають зарплату

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.