У Тернополі 2019 рік проголосили роком Степана Бандери

19 грудня на черговій сесії міської ради вирішено проголосити у Тернополі 2019 рік Роком Степана Бандери.

 

Відповідне рішення було прийняте з нагоди відзначення у 2019 році 110-річчя від дня народження цього видатного політичного діяча, лідера та голови Проводу ОУН(б), одного з ініціаторів Акту відновлення Української Держави від 30 червня 1941 року,  політичного в’язня концтабору Заксенгаузен, непримиренного борця з радянським окупаційним режимом та враховуючи суспільний запит та потребу належного вшанування вкладу Степана Бандери у становлення Незалежної України.

 

Відповідно до рішення, у 2019 році в Тернополі буде напрацьовано та проведено ряд пам’ятних заходів з нагоди відзначення року Степана Бандери. Прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

До кінця року всі тернопільські вчителі та лікарі отримають зарплату

Наступна стаття

На Тернопільщині відмінники отримають десятитисячні премії

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.