Знизити ціну на газ можливо, – лідер ВО”Батьківщина” Ю.Тимошенко (Відео)


Лідер ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко розповіла як можна знизити ціну на газ і зробити це сьогодні, за її словами, цілком реально.

 

Юлія Тимошенко пропонує проаналізувати факти, щоб пересвідчитися у реальності таких планів.

 

«Факт 1. За офіційними даними «Нафтогазу», населення споживає 15,8 млрд. кубометрів газу. А державні компанії добувають 16,4 млрд. Ви бачите, що українського газу більш ніж вистачає для людей.

 

Факт 2. Я тримаю в руках бухгалтерський звіт «Укргазвидобування». Згідно з ним, видобуток українського газу коштує всього 1 гривню за кубометр. Давайте додамо податки, транспортування та 30% прибутку для розвитку галузі – і ми отримаємо 3,5 гривні. Чому тоді в платіжках нам намалювали 8 гривень 55 копійок за кубометр? Я гарантую: ціна на газ, тарифи тепло та гарячу воду будуть знижені мінімум вдвічі. Справедливість буде відновлена!», – зазначила лідер ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко.

Попередня стаття

На Тернопільщині спіймали ґвалтівника та одеського наркоторговця

Наступна стаття

Утеплювати житлові будинки можна без дозвільних документів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.